Înapoi

Politica de confidențialitate

Conform normelor stabilite de Regulamentul nr. 679/2016 referitor la protecția individuilor în ceea ce privește manipularea datelor cu caracter personal și libera distribuție a acestora (GDPR), prezentul document de Politica de Confidențialitate se adresează exclusiv clienților și utilizatorilor HYPNOTIC COMMUNICATION SRL, inclusiv vizitatorilor site-ului nostru web.

HYPNOTIC COMMUNICATION SRL se dedică asigurării securității confidențialității datelor dumneavoastră personale, în calitate de subiect vizat, în timpul utilizării serviciilor noastre. Prin intermediul acestei politici, definim modalitatea de procesare a datelor dumneavoastră personale, drepturile pe care le aveți ca persoană vizată și modul în care acestea vor fi salvagardate.

Orice schimbări ale prezentei Politici de Confidențialitate pot fi accesate vizitând site-ul nostru.

HYPNOTIC COMMUNICATION SRL se conformează prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în legătură cu procesarea datelor cu caracter personal

Tratarea datelor personale

HYPNOTIC COMMUNICATION SRL va gestiona datele personale exclusiv pentru scopul pentru care au fost adunate. Informațiile vor fi păstrate pentru durata stipulată în articolul 1. Accesul la datele personale este strict rezervat echipei HYPNOTIC COMMUNICATION SRL.

Răspundere

HYPNOTIC COMMUNICATION SRL își asumă responsabilitatea pentru aderarea la GDPR, precum și la principiile enunțate în această Politică. HYPNOTIC COMMUNICATION SRL va păstra un registru, pentru care își asumă răspunderea, în care se vor evidenția datele cu caracter personal prelucrate și scopurile colectării acestora, iar acolo unde este necesar, va pune informațiile la dispoziția autorităților de control.

Toate întrebările referitoare la această politică de confidențialitate pot fi trimise la adresa de e-mail [email protected].