Înapoi

Comenzi & Plăți

În curând o să avem posibilitatea de plată în rate. Până atunci, se poate plăti cu orice card de cumpărături ca la orice platformă online.

Cursul fizic se desfășoară într-o sală a unui hotel/complex, combinând teoria cu practica pentru a asigura o învățare eficientă.

Despre Cursuri

Da, există și cursuri online pentru a putea să inveți tehnicile de Public Speaking.

Din păcate, grupele sunt fixe și nu putem să primim mai multe persoane, deoarece cursul are o limită maximă de persoane în sală sau online, astfel încât să avem cele mai bune rezultate cu toți participanții și să ne asigurăm că avem timp să ne ocupăm de toți.

Excepție : dacă se anunță lipsa unui participant de la curs și rămâne un loc liber, te putem adăuga în grupa respectivă, dar nu se întâmplă prea des.

Pentru a menține calitatea învățării, numărul de participanți este limitat între 10-20 persoane, în funcție de curs.

Vei învăța fundamentele comunicării eficiente, tehnici de gestionare a emoțiilor, precum și abilități practice de a te exprima cu claritate.

Da, cursul include o componentă de dicție pentru a te ajuta să vorbești mai clar și articulat.

Nu este inclusă cazarea la cursuri.

Cursul fizic oferă o interacțiune directă și oportunitatea de a exersa în fața altor participanți, în timp ce cursul online oferă flexibilitate și confortul de a învăța de acasă.

Participanții sunt o combinație de profesioniști, persoane cu funcții înalte în companii și persoane care sunt active pe social media.

Antrenamentele includ exerciții de dicție, tehnici de respirație, simulări și feedback din partea instructorului.

Acest curs este proiectat pentru a te ajuta să-ți gestionezi și să-ți reduci emoțiile. Deși nu putem garanta eliminarea completă a emoțiilor, vei învăța tehnici valoroase pentru a le controla mai bine.