Alte servicii

VIP public speaking

VIP public speaking

Ai în curând de susținut un discurs și vrei sa te pregătești intensiv, pentru a fi cea mai bună apariție a ta? Alege antrenamentul VIP 1:1, care se adaptează ca durată și format cerințelor tale!

Media training

Media training

Ești vorbitor într-o conferință de presă și te temi de interacțiunea cu jurnaliștii? Vrei să-ți pregătești apariția în fața mass media cu declarații de presă, interviuri radio sau televizate? Alege antrenamentul intensiv de 3 zile și afli strategiile din spatele celor mai bune apariții mediatice!

VIP media training

VIP media training

Vrei să te pregătești pentru o conferință de presă în care îți reprezinți instituția sau compania? Trăiești o criză mediatică în care numele tău e implicat? Vrei să afli care sunt cele mai bune declarații de presă și răspunsuri la întrebările media? Alege antrenamentul 1:1 de media training, adaptat subiectului tău!

Logopedie

Logopedie

Program pentru copii, de corectare a deficiențelor vorbirii. Antrenament cu durata adaptată în funcție de dificultatea cazului, în formulă 1 :1.

Keynote speaker

Keynote speaker

Dacă ai un eveniment și vrei să oferi publicului un moment inspirațional și dedicat lui, invit-o pe Teodora Mețiu în evenimentul tău, pentru o infuzie de viziune și entuziasm!

Moderator evenimente

Moderator evenimente

Pregătești un eveniment și vrei să ai o gazdă care să-l transforme într-o arenă vie de idei? Invit-o pe Teodora Mețiu să modereze întregul eveniment și să fie liantul între toți vorbitorii tăi!